Reactie plaatsen

Reacties

Manuela Martina
een jaar geleden

Via via kwam ik in contact met bouwbedrijf Bart Bouman. Na eerdere negatieve ervaring met een bedrijf was ik wel een beetje huiverig.
Maar vanaf het eerste contact kreeg ik vertrouwen in Bart. Hij legt alles goed uit, geeft meerdere opties en luistert goed naar de wensen.
Alle afspraken komt hij na, overlegd en levert vakkundig werk af! Mijn huis stamt uit begin 1900 en dan weet je niet wat je nog tegenkomt.
Ik ben uiterst tevreden en wanneer er weer een klus geklaard moet worden dan weet ik bij wie ik zijn moet!
Bedankt
Manuela

Frank & Jorien Bulten
een jaar geleden

Bij het zoeken naar een aannemer voor het realiseren van een uitbouw aan onze woning, kwamen wij in contact met Bart Bouman. Vanaf het eerste gesprek waren wij al onder de indruk van zijn professionele werkwijze. In ieder gesprek merk je dat hij goed weet waar hij het over heeft. Dit is terug te zien in een duidelijk plan van aanpak en in een goed en eerlijk kostenoverzicht.
Omdat we een ´jaren 30 huis´ hebben, wilde we een uitbouw die met de stijl van het huis overeen kwam. Dat is volledig gelukt en we hebben precies gekregen wat we wilde.

Bart Bouman heeft zich gedurende de hele verbouwing keer op keer bewezen als een professional. In iedere stap van de bouw deelde hij duidelijke waar hij mee bezig was en wat de volgende stap werd. Onze verbouwing duurde van oktober tot half december 2022 en we zijn ons vertrouwen in die tijd niet 1 keer verloren. Hij heeft ons vertrouwen zelfs zo sterk gewonnen dat wij zijn werk voor altijd zullen aanraden bij vrienden en familie.

Naast de dagelijkse aanwezigheid van Bart werkte hij samen met onderaannemers welke zijn vertrouwen al eens eerder hebben gewonnen. Dit is terug te zien in zijn samenwerking met deze ondernemers én in het fantastische eindresultaat. Tot in detail wist hij onze wensen door te spelen en hield hij nauwlettend in de gaten of alles volgens planning verliep.

Naast zijn professionele werkhouding, eerlijkheid en vakmanschap is Bart Bouman een vriendelijk persoon in de omgang. Zijn communicatie tijdens het project hebben wij altijd gewaardeerd. Niks zo vervelend wanneer iemand zich niet aan afspraken of de planning houdt, daar hadden wij gelukkig geen last van!
Wij kijken terug op een zorgeloze verbouwing waarbij alles tot in het laatste detail klopte.

Bart Bouman, nogmaals dank! Wij genieten inmiddels van een schitterende uitbouw en mochten we in de toekomst nog eens een verbouwing op de planning krijgen dan bellen we je meteen!

Frank en Jorien Bulten

Bram & Tineke Boot
een jaar geleden

Beste Bart,

Wij hebben met veel genoegen en plezier samengewerkt bij het realiseren van een ruime garage van 21 vierkante meter en een sfeervolle uitbouw met veranda!

Het leuke daarbij was jouw bijzonder prettige intermenselijke omgang hetgeen heeft gemaakt dat jij het hele project hebt uitgevoerd. Niet alleen de garage en de uitbouw maar ook het straatwerk, de terrasaanleg, de beplanting en de prachtige eiken keuken met natuurstenen blad. Dat alles met een scherp oog voor alles.

Door jouw volle betrokkenheid vanaf het moment dat er getekend wordt tot het moment van oplevering maakt dat je het hele proces niet alleen beheerst maar ook binnen een strakke tijdsplanning realiseert. En dat op een contentieus en vaktechnisch topniveau waarbij je werkelijk alles tot in detail in je hoofd hebt zitten…

Ook het samenwerken met specialisten verloopt dynamisch en als het nodig is heb je het lef hen zodanig bij te sturen dat er wordt opgeleverd volgens jouw standaard hoge kwaliteit.

We hebben met veel plezier beide projecten (de garage en de uitbouw met veranda inclusief terras, straatwerk en beplanting) met jou gerealiseerd. Je bent een contentieus vakman en doet geen enkele concessie aan de kwaliteit van je werk.

Wat ook heel prettig was dat je vooraf een duidelijk kostenplaatje hebt afgegeven. We wisten waar we aan toe waren en toch was er flexibiliteit en ruimte om onderweg wijzigingen aan te brengen die je dan ook steeds weer vooraf op kosten raamde en altijd direct achteraf keurig in overleg met ons na calculeerde.

Ook schroomde je niet om zelf goede ideeën in te brengen en dacht mee als wij zelf ideeën hadden. Wij herinneren ons een avond dat wij samen ons hoofd braken over de ruimte voor de Kliko’s omdat de naar buiten draaiende deur bijna een meter extra ruimte (wat we nu juist niet wilden) nodig had. Toen jij even had meegedacht riep je uit: “Maar die deur moeten jullie ook gewoon naar binnen laten draaien en ook dorpel loos maken zodat je terras mooi doorloopt!” Zomaar een voorbeeld maar tekenend voor jouw manier van werken en jouw betrokkenheid.

Nog een belangrijk ding dat ons altijd opviel was je georganiseerde en schone manier van werken. Aan het einde van de dag hoorde we jou altijd eerst de boel aanvegen (en vaak ook nog schoon spuiten) en dan startte je pas je bestelbus om naar huis te gaan. Zodra wij de bezem hoorden zeiden Tineke en ik vaak met een glimlach tegen elkaar  het lijkt er op of er alweer een dag voorbij is…

Bart, hartelijke bedankt, je doet je naam Bouman alle eer aan!!!

Bram & Tineke Boot
Faunalaan 22
3903 CD VEENENDAAL

C. Donkelaar
een jaar geleden

Er is bij mij een ombouw om de pijp vanaf de afzuigkap naar buiten gemaakt.
Keurig opgemeten en met grote precisie gemaakt.